IZGUBLJENI U PARKU MLADEŽI: / Dinamo izgubio i od Splita, ovo im se nije dogodilo 7 godina!

Image

Nogometaši Dinama doživjeli su i drugi uzastopni poraz u domaćem prvenstvu, što im se posljednji put dogodilo prije sedam godina.

30.10.2015.
18:57
VOYO logo

Naravno, tim ishodom, osim Splita, najviše mogu biti zadovoljni nogometaši Hajduka, koji će Jadranski derbi protiv Rijeke u nedjelju dočekati na prvom mjestu ljestvice.

Bebek produljio utakmicu za devet minuta

Dinamo nije uspio zabiti gol u 99 minuta utakmice, jer je sudac Ivan Bebek produljio utakmicu za čak devet minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić je uživo, iz svečane lože, mogao vidjeti kako su igrači Gorana Sablića odigrali sjajnu akciju za gol u 38. minuti. Vidović je dodavanjem izbacio kompletnu Dinamovu obranu, a sam se pred vratarom Ježinom našao Franjić. Dinamov vratar možda je očekivao lob, ali je Franjić mirno poslao nisku loptu pored istrčalog Ježine i postigao prvijenac u Splitovom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sablić, koji je na klupi crvenih zamijenio Zorana Vulića, u četvrtoj utakmici na klupi crvenih došao je do najveće pobjede.

Mamić zamijenio napadače

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Zoran Mamić je napravio zamjenu napadača, umjesto Soudanija koji je ozlijeđen ušao je Junior Fernandes, a nezamjetnog Henriqueza zamijenio je Hodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Oremuša

U nastavku, dugo se pružala pomoć ozlijeđenom Oremušu, koji je stradao u dvoboju s Pjacom.

Sudac Ivan Bebek odlučio je utakmicu produljiti za čak devet minuta. U 4. minuti sudačke nadoknade, sjajno je prema Zagorcu pucao Machado s desne strane, ali Splitom vratar ipak ne prima golove u bliži kut...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ostao treći

Inače, Split je posljednji put svladao Dinamo u listopadu 2013. Sad je Dinamo došao u goste kao trećeplasirana momčad, Hajduk im bježi dva, a Rijeka jedan bod. Na tom mjestu plavi su i ostali, a Split im se na četvrtom mjestu približio na dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo