'IZGLEDA KAO TIPIČNI FAVORIT IZ SJENE': / Ugledni medij svrstao Hrvatsku među tri moguće senzacije Eura

Image
Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Tjedan dana prije početka Europskog prvenstva ugledni britanski Sky Sports izabrao je tri reprezentacije koje bi mogle kreirati senzaciju u Francuskoj, a među njima je i Hrvatska.

3.6.2016.
12:58
Igor Kralj / PIXSELL
VOYO logo

Favoriti iz sjene, osim Hrvatske, za Sky Sports su i Poljska predvođena Robertom Lewandowskim te Austrija čija je glavna zvijezda Bayernov lijevi bek David Alaba. Kad je u pitanju naša reprezentacija, spomenuti izvor kao glavne igrače i adute za visoki plasman navodi Luku Modrića, Ivana Rakitića, Marija Mandžukića i Ivana Perišića.

'Vezni red posebna snaga'

"Kvalifikacije su za Hrvatsku bile pune poteškoća zbog rasističkih ispada koji su rezultirali oduzimanjem bodova i igranjem pred praznim tribinama. Ali dva remija protiv Italije su pokazatelj prave hrvatske kvalitete, a radi se o momčadi koja je poražena samo dvaput nakon Svjetskog prvenstva 2014. Vrijedit će je gledati u Francuskoj", navode komentatori Sky Sportsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezni red je posebna snaga Hrvatske, a glavne su zvijezde Realov Luka Modrić i Barcelonin Ivan Rakitić. Ali njih dvojica nisu sami. Ivan Perišić je odradio dobru sezonu u Interu, a sa šest golova je bio prvi strijelac reprezentacije u kvalifikacijama. U napadu glavna snaga ostaje Mario Mandžukić koji je dijelio prvo mjesto na ljestvici strijelaca na Euru 2012. Ždrijeb nije bio previše naklonjen Hrvatskoj. Pored Španjolske će teško do prvog mjesta u skupini, a drugo mjesto bi značilo mogući okršaj protiv Belgije ili Italije u osmini finala. No, ne bi bio veliki šok da dvostruki četvrtfinalist Eura prođe i tu prepreku. Hrvatska izgleda kao tipični favorit iz sjene", zaključak je Sky Sportsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo