IZGLEDA DA ĆE BITI OGROMNIH PROBLEMA S LIGOM PRVAKA: / Predložen datum za finale, ali nastala je nova zavrzlama

Image
Foto: Steven Jones / Alamy / Profimedia

O planovima za nastavak sezone Izvršni odbor Uefe raspravljat će na sastanku 23. travnja

17.4.2020.
8:45
Steven Jones / Alamy / Profimedia
VOYO logo

Zbog pandemije koronavirusa svakodnevno se rade razni scenariji za završetak ovosezonskih nogometnih natjecanja, pa tako UEFA planira da se finale Lige prvaka održi 29. kolovoza u Istanbulu.

Tu vijest objavilo je nekoliko uglednih svjetskih medija, a izvor informacije je neimenovana osoba koja radi na planovima za nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jordan Henderson of Liverpool lifts the UEFA Champions League trophy Tottenham Hotspur v Liverpool, UEFA Champions League Final, Football, Wanda Metropolitano Stadium, Madrid, Spain - 01 Jun 2019, Image: 441394809, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Također, plan je da finale Europske lige bude 26. kolovoza u Gdanjsku. No, finala Lige prvaka i Europske lige u tim terminima bit će moguća samo ako nacionalne lige u Europi nastave natjecanje u srpnju ili kolovozu.

O planovima za nastavak sezone Izvršni odbor Uefe raspravljat će na sastanku 23. travnja, a dva dana ranije će o tome održati video-konferenciju sa nacionalnim savezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo