Srbi aktivirali nogometnu legendu za utakmicu s Hrvatskom!

29.1.2013.
11:10
VOYO logo

Stanković je zadnji puta za Srbiju igrao 2011. godine u kvalifikacijskoj utakmici za EURO protiv Slovenije te nakon tog susreta objavio povlačenje iz reprezentacije. Upisao je 102 nastupa u državnoj selekciji, jednako kao i Savo Milošević.

Njih dvojica su rekorderi po broju nastupa, ali bi Stanković trebao postati samostalni rekorder, ukoliko zaigra u Zagrebu protiv Hrvatske, kao što najavljuje Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričao sam s Dejanom o povratku i on se složio. Potrebno je da počne igrati, da upiše pokoji nastup za Inter prije ogleda u Zagrebu, ali vjerujem da to neće biti problem. Već je počeo trenirati sa suigračima, a za 10 dana bi trebao biti spreman i za utakmice. Do utakmice s Hrvatskom ostalo je mjesec i pol dana, dovoljno da se Stanković pripremi", izjavio je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski izbornik je najavio da će 'snimati' Hrvatsku u prijateljskoj utakmici u Londonu s Južnom Korejom 6. veljače.

"Imat ćemo skauta na toj utakmici. Želimo još jednom vidjeti Hrvate, iako naše pripreme za njih i Škotsku traju već odavno. Sve je već pripremljeno, jedino još moramo vidjeti na koga ćemo moći računati tog 22. ožujka u Zagrebu, a na koga nećemo", izjavio je Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo