IZBORNIK NJEMAČKE OBJASNIO ZAŠTO JE OTPISAO TROJICU SENATORA: / Navijačima se odgovor baš i neće svidjeti

Image
Foto: AFP

Njemački izbornik objasnio je zašto je s popisa reprezentacije izbacio trojicu senatora

15.3.2019.
14:58
AFP
VOYO logo

Joachim Low je napravio nekoliko velikih promjena u selekciji Njemačke. Njemački izbornik je najveće iznenađenje napravio nakon što je otpisao trio iz Bayerna te u sljedećim utakmicama dres Elfa neće nositi Jerome Boateng, Mats Hummels i Thomas Muller.

Low je pred njemačku javnost izašao s jasnim stavom kada je u pitanju popis nogometaša koje je pozvao. "Nakon rezultata koje smo imali, bilo je jako bitno da napravimo određene promjene. Odluka nije donesena preko noći, to je bio proces. Konačnu odluku sam donio prije dva tjedna, priopćio sam odluku osobno igračima i bio sam iskren", istaknuo je Low.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrata su im i dalje otvorena

Vrata ovim nogometašima nisu zatvorena. "Cijenim ove nogometaše i zahvalan sam im. Odluka je za mene bila veoma teška, ali zbog budućnosi se morala donijeti. Želim dati mladim igračima više odgovornosti jer posjedujemo veliki potencijal", rekao je Low te nastavio:

"Nisu izbačeni iz momčadi, nisu napravili ništa loše. Razgovarao sam s njima proteklih dana i budite uvjereni da međusobno poštovanje i dalje postoji. Rekli su mi da će uvijek biti na raspolaganju, ali ne znam što će se dogoditi u budućnosti", riječi su njemačkog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo