IZBORNIK GRAČAN OTKRIO ODLIČNE VIJESTI DAN PRIJE OTVARANJA EP-A: / Zna se da će Rumunji dominirati u jednoj stvari

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Rumunji će definitivno dominirati na tribinama, što Gračan nije htio pretvoriti u nekakav hendikep za Hrvatskuhns

17.6.2019.
18:45
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Nenad Gračan održao je konferenciju za medije dan prije utakmice s Rumunjskom i otvaranja Europskog prvenstva do 21 godine. Prvo je pitanje bilo usmjereno na zdravstveni bilten.

"Zdravstveni problemi polako nestaju, mislim da poteškoća neće biti ni sa Šunjićem ni s Katićem ni s Benkovićem. Vlašić je ušao u trenažni proces prije desetak dana, osjeća se odlično i to je dobra vijest za sve nas", rekao je Gračan koji jako respektira Rumunje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rumunjska je izrazito kvalitetna momčad, prošla je kvalifikacije bez poraza te izbacila i Portugal, a sedmorica igrača već su im članovi seniorske reprezentacije. Sjajna su generacija s izuzetnim pojedincima, a posebno su opasni u improvizaciji. Imaju pravi nogometni duh te trebamo biti oprezni, igrati sa što manje grešaka. I mi i Rumunji volimo posjed lopte i nadmudrivanje na terenu."

Zvijezda-vodilja

Rumunji će definitivno dominirati na tribinama, što Gračan nije htio pretvoriti u nekakav hendikep za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači znaju da će biti dosta Rumunja na tribinama te da se moramo usredotočiti na ono što se zbiva na terenu. Što više navijača dođe, to bolje za sve, uvijek je lijepo vidjeti pun stadion."

Ultimativan cilj za ovu reprezentaciju jest plasman u polufinale i Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olimpijske igre nisu najveći nogometni događaj, ali su najveći sportski događaj. Svi imaju veliku želju upoznati najbolje sportaše na olimpijskim igrama i svi su motivirani. Pokušat ćemo ostvariti taj cilj, no tu je 12 sjajnih reprezentacija i to nije nimalo lak zadatak. Posreći li nam se, možda iskusim olimpijske igre i kao trener", dodao je Gračan i podvukao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neprestano komentiramo da nam zvijezda-vodilja kroz turnir treba biti zajedništvo A-reprezentacije iz Rusije, na terenu i van njega. Uz to dolaze i rezultati"

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo