IZBORNIK FRANCUSKE POSLAO KOVAČU JASNU PORUKU: / 'Da ja slušam njega... Pa prije mjesec dana je govorio drugačije'

Image
Foto: Profimedia

Usput je Dechamps čak malo i "bocnuo" Kovača

3.10.2019.
23:23
Profimedia
VOYO logo

Trener Bayerna, Niko Kovač, kazao je uoči reprezentacijske pauze koja počinje sljedeći tjedan, kako se nada da francuski izbornik Didier Deschamps neće pozvati njegova igrača Lucasa Hernandeza jer ovaj navodno nije dovoljno spreman.

Najskuplji nogometaš Bayerna ipak se našao na popisu, što znači da Deschamps nije uvažio zahtjev hrvatskog trenera, a uz to je Francuz naglasio kako mu ne pada napamet slušati molbe trenera. Usput je Dechamps čak malo i "bocnuo" Kovača jer ga je ovaj prije mjesec dana molio da zove Hernandeza u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očitao mu lekciju

"Evo, sada drugačije priča... Prije mjesec dana je htio da ga pozovem jer mu je trebalo utakmica da se vrati u natjecateljski ritam. Da ja slušam trenere klubova u kojima igraju moji igrači... Ako bude igrao, to neće biti iz razloga jer imam nešto protiv Kovača ili Bayerna. Nedavno me zvao i Frank Lampard da mi kaže kako bih trebao odmoriti Kantea. Možda da ja njega nazovem i kažem mu da bi trebao više koristiti Girouda? Postoje potrebe klupskih trenera i izbornika, a ja imam dvije važne utakmice, trebam najbolje igrače i neću ništa riskirati", odlučno je izjavio Deschamps.

Image
Foto: AFP

France's coach Didier Deschamps is seen during the friendly football match France vs Uruguay, on November 20, 2018 at the Stade de France in Saint-Denis, outside Paris. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Uz to još je naglasio kako mu je sam Hernandez rekao da želi igrati. "Nije igrao protiv Tottenhama, ali je bio spreman za nastup. Ne želim ni ja ništa riskirati s njim, ali on želi doći i igrati. Možda Kovač misli da riskiram, ali sjetimo se rujna kada je Lucas igrao prvu utakmicu, a drugu sam ga odmarao", rekao je izbornik Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo