NE SKRIVA TO / Izbornik Engleske ništa ne propušta slučaju, ima jasan cilj: 'Mi to želimo, a onda nema mjesta opuštanju'

Image
Foto: Profimedia

Ispred Engleske su Argentina, Francuska i Brazil, s tim da bi na prvoj sljedećoj objavi, krajem studenoga, Engleska mogla preskočiti Brazil i doći na treće mjesto

20.11.2023.
13:57
Profimedia
VOYO logo

Jedan od ciljeva ove reprezentacije je prvo mjesto na ljestvici Svjetske nogometne organizacije, izjavio je Gareth Southgate, izbornik engleske nogometne reprezentacije koja se već plasirala na EURO 2024. godine u Njemačkoj.

Image
NIJE POZNAT NASLJEDNIK /

Debakl u kvalifikacijama za EURO 2024. ga stajao posla: Nakon sedam godina dobio otkaz

Image
NIJE POZNAT NASLJEDNIK /

Debakl u kvalifikacijama za EURO 2024. ga stajao posla: Nakon sedam godina dobio otkaz

U svojoj skupini C Engleska prije posljednjeg susreta u Skopju kod Sjeverne Makedonije ima šest pobjeda i jedan remi. Ujedno je Engleska osigurala prvo mjesto na ljestvici, ali u europskim kvalifikacijama postoje dvije momčadi s boljim postotkom uspješnosti od Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal je kvalifikacije završio s deset pobjeda iz deset utakmica, a savršenih sedam pobjeda u sedam nastupa ima i Francuska pred kojom je još jedan dvoboj.

"Ako želiš biti najbolji na svijetu na ljestvici, a mi to želimo, onda nema mjesta opuštanju. Iako smo osigurali prvo mjesto maksimalno ćemo odraditi i gostovanje kod Sjeverne Makedonije. Nama je cilj da baš u svakom susretu, u svakom natjecanju, budemo što je moguće bolji. I da isključivo nižemo pobjede", izjavio je engleski izbornik čija je momčad trenutačno četvrta na ljestvici FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Engleske su Argentina, Francuska i Brazil, s tim da bi na prvoj sljedećoj objavi, krajem studenoga, Engleska mogla preskočiti Brazil i doći na treće mjesto.

"Nizanjem pobjeda i hvatanjem prvog mjesta na ljestvici ujedno možemo sagraditi još jači pobjednički mentalitet. Jedno ide s drugim, želim stvoriti skupinu igrača koja baš uvijek ide do kraja", dodao je Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo