Luka, ne daj se: 'On to može napraviti i Modriću'

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak navečer gostuje u Bruxellesu kod Belgije u sklopu 2. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

11.9.2012.
11:56
VOYO logo

Nakon što je u utakmicu 1. kola protiv Walesa u Cardiffu krenuo s Moussom Dembeleom i Kevinom Mirallasom, Wilmots će za Hrvatsku 'izbaciti' obojicu iz udarne postave.

I dok je jedna zamjena nepoznanica, druga će biti veznjak Porta Steven Defour. "Steven će krenuti od prve minute. Protiv Nizozemske je u potpunosti zaustavio Wesleyja Sneijdera. Vjerujem da isto može napraviti i Luki Modriću. Steven ima sjajan, pobjednički mentalitet", izjavio je Wilmots na konferenciji za novinare u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se napada tiče, izbornik Belgije je i dalje neodlučan. "Naš napadač mora biti jako mobilan, snažan i brz", smatra Wilmots, a tome opisu savršeno odgovara Romel Lukaku. Što se same utakmice i rezultata tiče, za belgijskog izbornika nema dvojbi. "Hrvati posjeduju fizičku i tehničku kvalitetu. Oni su najjača momčad u našoj skupini. Svojim sam veznjacima i obrambenim igračima poručio – ne dajte im ni metar slobodnog prostora! Želim pobjedu, baš kao i u svakoj drugoj utakmici. No, čak i da to ne ostvarimo, nije kraj svijeta. Govorim ovo prije utakmice, a isto ću reći i nakon nje – ovo nije utakmica koja će odlučiti putnika u Brazil", zaključio je Wilmots.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo