Jedna od najljepših sportašica svijeta ponižena i izbačena iz reprezentacije!

Prema napisima TMZ-a, američkog trač web-portala, lijepa vratarka Hope Solo više nije članica američke ženske nogometne reprezentacije.

22.1.2015.
9:12
VOYO logo

Iako je Solo u to vrijeme policijskog zaustavljanja bila suputnica, TMZ navodi kako je pokazala veliko nepoštovanje prema predstavnicima javnog reda i mira, kao i njezin suprug, bivši igrač američkog nogometa i nekadašnji član NFL momčadi Seattle Seahawksa Jerramy Stevens.

Navodno su se Solo i Stevens pred policajcima pravili važni i pozivali su se na vlastitu slavu da bi im progledali kroz prste, što se na kraju nije dogodilo, ali se zato dogodilo da su ju izbacili iz reprezentacije i to na period od mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom našeg trenutnog nacionalnog kampa Hope je donijela lošu odluku koja je rezultirala negativnim utjecajem na američki nogomet i njezine suigračice. Osjećamo da je u ovom trenutku za nju najbolje da odstupi od reprezentacije", poručila je izbornica američke reprezentacije Jill Ellis.

//www.youtube.com/embed/M9yzws2l4GQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenjem se oglasila i atraktivna vratarka američke reprezentacije, koja je za medije odbila dati izjavu: "Prihvaćam i poštujem odluku saveza i što je još važnije ispričavam se što sam razočarala suigračice, trenere i savez koji su me uvijek podupirali. Mislim da je za mene najbolje da uzmem pauzu, riješim se stresa nagomilanog posljednjih mjeseci i oporavim se mentalno i fizički kako bih pomogla ekipi".

Koji mjesec prije izbacivanja iz reprezentacije Solo je bila suočena s optužbama za obiteljsko nasilje zbog napada na sestru i nećaka, ali su iste na kraju odbačene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solo je inače dugogodišnja vratarka američke reprezentacije i dvostruka osvajačica zlatne olimpijske medalje koja je u nacionalnom dresu skupila čak 159 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo