Iz Njemačke stigle dobre vijesti za Bilića

Nakon što je aktualni prvak Borussia Dortmund pobjedom nad HSV-om u petak otvorila 49. sezonu Bundeslige, u subotu popodne odigrano je još pet utakmica.

6.8.2011.
20:54
VOYO logo

Vukovi su pobijedili s uvjerljivih 3:0, a iako se nije upisao u strijelce, Mario Mandžukić je bio asistent za treći pogodak. Igrao je naš napadač cijelu utakmicu, a zaradio je i žuti karton.

Njegov suigrač iz kluba i reprezentacije, Srđan Lakić, nije ulazio u igru. U momčadi Kölna, Mato Jajalo igrao je čitav susret, a vratar Miro Varvodić utakmicu je odgledao s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaiserslautern je izgubio kod Werdera 0:2, a Ivo Iličević je za goste igrao svih 90 minuta, dok Josip Šimunić nije ulazio u igru u porazu Hoffenheime kod Hannover 1:2.

Bivši zagrebaš Mensur Mujdža bio je asistent za 2:1 vodstvo Freiburga kod Augsburga, zaradio je i žuti karton, ali njegova momčad nije izdržala pa je utakmica završila podjelom bodova (2:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati 1. kola: Köln - Wolfsburg 0:3, Stuttgart - Schalke 3:0, Werder - Kaiserslautern 2:0, Hannover - Hoffenheim 2:1, Augsburg - Freiburg 2:2.

Počelo je i francusko nogometno prvenstvo, a za iznenađenje kola pobrinuli su se Lorient i Sochaux

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorient je u prvom kolu išao na megdan bogatašima iz Paris Saint-Germaina i svi su očekivali laganu pobjedu Parižana. No, gosti su slavili 1:0! Sličan šok priredio je i Sochaux koji je odigrao 2:2 kod Marseillea, a proslavio se nije ni aktualni prvak Lille koji je kući nosi samo bod s gostovanja u Nancyju.

No, za hrvatske navijače najvažnija vijest stiže s Azurne obale, gdje je Lyon pobijedio Nicu 3:1. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu, a sudjelovao je kod trećeg pogotka lavova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo