Ponovno 'napao' Davora Šukera: 'Doživljavaju li oni vlastitu državu?'

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar s oduševljenjem je prihvatio ideju da Hrvatska nogometna reprezentacija u sklopu kvalifikacija za EURO 2016. godine utakmicu s Italijom odigra na Poljudu.

27.2.2014.
11:03
VOYO logo

"Kako ne. Pa to će biti fantastična priredba, Split ima predivan stadion i još bolju publiku, bila bi nam čast da reprezentacija tu utakmicu igra u Splitu", kazao nam je gradonačelnik. Poljud je našoj reprezentaciji uvijek otvoren. Spremni smo ugostiti bilo koju utakmicu naše reprezentacije, a ova s Italijom nam je zbog renomea protivnika svakako najzanimljivija", rekao je Baldasar.

Ipak, kočnica toj ideji, kao i svakoj koja dolazi iz Splita, je vodstvo HNS-a. Baldasar napominje kako se Šuker i društvo i dalje ne javljaju na ideju o kandidaturi Split da bude jedan od organizatora EP 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje nam se ne javljaju. A opet smo ih zvali. Totalno ignoriranje. Takvim ponašanjem se postavlja pitanje je li doživljavaju oni u HNS-u uopće vlastitu državu!", oštro poručuje Baldasar i napominje:

"Ali je razdvajam ljude iz HNS-a i reprezentaciju. To nisu iste stvari, reprezentacija je uvijek dobrodošla", zaključio je razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo