IVICA OLIĆ POTPISAO ZA CSKA: / Legendarni Vatreni uoči kvalifikacija za SP ipak napustio hrvatsku reprezentaciju

Image
Foto: Profimedia

Olić je poznat u Rusiji po igrama za crveno-plave, od 2003. do 2006. odigrao je 116 utakmica za CSKA i zabio 44 gola

23.3.2021.
11:24
Profimedia
VOYO logo

Dosadašnji član stručnog stožera Zlatka Dalića Ivica Olić postao je novi trener ruskog velikana CSKA-a, objavio je ruski klub na svojim službenim stranicama.

Olićev odlazak najavljen je još prije nekoliko dana, a danas je potpisao ugovor za klub u kojem je proveo jedan dio svoje igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olić je poznat u Rusiji po igrama za crveno-plave, od 2003. do 2006. odigrao je 116 utakmica za CSKA i zabio 44 gola. Kao igrač osvojio je tri naslova prvaka, dva puta ruski Kup, dvaput Superkup i jednom Kup Uefe. Želimo mu sreću kao treneru. Dobrodošao kući!", stoji u službenoj objavi kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez puno iskustva

Iako je iza njega sjajna igračka karijera, Olić nema iskustva u vođenju momčadi kao glavni trener. Njegov pri i jedini posao dosad je bio posao pomoćnog trenera u hrvatskoj reprezentaciji, što je radio od 2017. godine pa sve do jučerašnjeg dana.

Izbornik Zlatko Dalić jučer je rekao na konferenciji za medije da nije još razmišljao o zamjeni za Olića, ali da će mu pružiti podršku ako odluči otići iz reprezentacije u CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo