IVICA OLIĆ POSTAO MEGAHIT U RUSIJI: / Pogledajte što je napravio od Vlašićeve CSKA Moskve u samo nekoliko tjedana

Image

CSKA Moskva je u 25. kolu ruske Premier lige svladala Rotor iz Volgograda s 2:0

12.4.2021.
21:22
VOYO logo

Legendarni napadač hrvatske reprezentacije, kasnije pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, a sada trener moskovskog CSKA, Ivica Olić, stigao je do treće uzastopne pobjede na klupi svog ruskog giganta.

CSKA Moskva je u 25. kolu ruske Premier lige svladala Rotor iz Volgograda s 2:0. Pogotke za Olićevu ekipu postigli su Ejuke u prvoj minuti sudačke nadokande prvog dijela i Rondon u 70. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu utakmicu odigrao je Nikola Vlašić i odigrao je solidno, prema SofaScoreu dobio je prolaznih 6.7.

Image

6507064 04.04.2021 In this handout photo distributed by the press service of FC Tambov, CSKA's Ivica Olic, CSKA's Chidera Ejuke and CSKA's Konstantin Maradishvili speak during the Russian Premier-League soccer match between Tambov and CSKA Moscow, in Saransk, Russia. Editorial use only, no archive, no commercial use.,Image: 603359225, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Olić je trenutno veliki hit u Rusiji. Imenovan je na mjesto trenera 23. ožujka i to u trenucima kada je CSKA imala tri poraza iz četiri utakmice i kada je praktički već bilo jasno da nemaju šanse izboriti mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Olić je prvo svladao Tambov u ligi, zatim i Arsenal Tulu u Kupu i izborio je polufinale, a sada je skinuo i Rotor. CSKA je sada na četvrtom mjestu lige i ima bod manje od drugoplasiranog Spartaka, dok je na prvom mjestu Zenit koji im bježi osam bodova.

Olić i Vlašić hvataju barem drugo mjesto jer ono vodi u Ligu prvaka, a do kraja prvenstva ostalo je još samo pet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo