Olić bi zbog ovog mogao izletjeti iz momčadi!

Napadač Wolfsburga i hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić (33) usudio se napraviti nešto skoro nezamislivo, barem u Bundesligi. Očajni Ola kritizirao je igru momčadi Felixa Magatha.

10.10.2012.
12:53
VOYO logo

U prvih sedam kola nove sezone Wolfsburg je ukupno osvojio tek pet bodova, a pritom je postigao samo dva gola i primio 13.

"Nismo momčad. Imamo dobar sastav i u svlačionici smo momčad, ali, nažalost, to nismo demonstrirali na travnjaku", rekao je Olić, strijelac jednog od spomenutih dvaju golova Vukova ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Noću se prije spavanja pitam iznova i iznova: Zašto nemamo više bodova? Zašto nismo zabili više golova?", dodao je hrvatski brzonogi napadač.

Wolfsburgov trener Felix Magath dosad je u prvenstvu isprobao 22 različita igrača, ali još nije našao dobitnu kombinaciju. Morat će to učiniti uskoro ne želi li da se njegova momčad upusti u borbu za opstanak umjesto u očekivanu borbu za Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Vukovi su trenutno pretposljednja 17. momčad prvenstvene ljestvice, s tek bodom više od zadnjeg Greuther Fürtha. Kako će na sve ovo reagirati jedan od najstrožih trenera svijeta Felix Magath? Nadamo se da će shvatiti koliko je Ola, zapravo, u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo