OTIŠAO PRIJE POLA GODINE / Pratio je Rijeku na Šubićevcu: Otkrivamo vraća li se Ivan Tomečak u klub s Rujevice

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Imao je ugovor Rijekom do kraja sezone, bio je starter te jedina opcija na desnom bočnom budući da se na Brauta nije ozbiljno računalo. Odjednom je prodan u ciparski Pafos u trenutku kad su Rijeci trebala pojačanja, jer se borila za naslov prvaka s Dinamom, Osijekom i Hajdukom

20.7.2022.
17:55
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Tomečak, igrač koji je u dva navrata nosio dres Rijeke, ovo ljeto je slobodan na tržištu. Njegova epizoda u ciparskom Pafosu je zavšena nakon samo pola godine. U medijima su se pojavile infomacije koje sugeriraju da je Tomečak blizu povratka na Rujevicu. Glasine o tome dodatno je potpirila činjenica da je iskusni bek pratio utakmicu svog bivšeg kluba na Šubićevcu te tu informaciju podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Image
Foto: instagram @ivantomecak

Ipak od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa. Naime, sam Ivan Tomečak nam je demantirao bilo kakav kontakt s Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni s kim nisam razgovarao o mogućem povratku...", kratko nam je napisao bivši bek Rijeke i Dinama te na taj način gotovo u otklonio mogućnost povratka na Kvarner u ovom trenutku.

Image
POJAČANJE U ZADNJOJ LINIJI /

Rijeka dovela mladog stopera Juventusa: 'Rijeka je veliki klub u Hrvatskoj'

Image
POJAČANJE U ZADNJOJ LINIJI /

Rijeka dovela mladog stopera Juventusa: 'Rijeka je veliki klub u Hrvatskoj'

Više pitanja nego odgovora

Podsjetimo, pod kakvim okolnostima je Tomečak napustio Rujevicu prošle zime. Imao je ugovor Rijekom do kraja sezone, bio je starter te jedina opcija na desnom bočnom budući da se na Brauta nije ozbiljno računalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ivan Tomečak i Bartol Franjić

Odjednom je prodan u ciparski Pafos u trenutku kad su Rijeci trebala pojačanja, jer se borila za naslov prvaka s Dinamom, Osijekom i Hajdukom. Tako je njegov odlazak prošle zime interpretiran u medijima, no čini se da su se stvari ipak nešto drugačije odigrale. Transfermarkt je, također, prvo tvrdio isto pa potom ispravio svoje navode. Sada ta stranica tvrdi da je Tomečak šest mjeseci prije isteka ugovora bio poslan na posudbu?

Da stvar bude još čudnija klub su u to vrijeme sporazumnim raskidom ugovora napustila još dvojica centralna braniča, Nino Galović i Joao Escoval. Odigrali su malo više od pola prvenstvenih utakmica no očito se na njih više nije računalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka si je tako skratila kadar te okončala borbu u prvenstvu iako je trener Tomić izvlačio maksimum iz momčadi te držao Rijeku u igri puno dulje nego što je bilo očekivano. Ostaje nam vidjeti gdje će iskusni 32-godišnji bek nastaviti karijeru, a kako sad stvari stoje neće doći do povratka u riječki dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo