Ivan Rakitić proživio pravu dramu!

Loši rezultati u posljednje vrijeme, kao i ispadanje u osmini finala španjolskog kupa od Valencije, bili su povod navijačima Seville da se poslije utakmice obračunaju sa svojim ljubimcima.

12.1.2012.
17:10
VOYO logo

Prvi na udaru gnjevnih navijača nakon utakmice našli su se hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i njegov suigrač Emir Spahić. Novinari španjolskog dnevnika Marca objavili su da je skupina navijača oko ponoći okružila Spahića i najprije ga verbalno napala zbog "sramotnog odnosa i ispadanja iz Kupa kralja".

Hrvatski reprezentativac je navodno pokušao smiriti situaciju i u jednom se trenutku čak našao na podu, tvrde Španjolci. Međutim, Raketa tvrdi da nije došlo do fizičkog sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub zna da se incident dogodio, ali neće poduzimati nikakve mjere dok dvojica igrača ne daju svoje izjave i kažu što se točno dogodilo ispred stadiona.

Sevilla je inače pobijedila Valenciju 2:1 u uzvratnoj utakmici osmine finala španjolskog kupa, ali nije uspjela anulirali prednost Šišmiša iz prve utakmice od 1:0, te je ispala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo