IVAN RAKITIĆ OTKRIO GDJE MESSI PROVODI SVE VIŠE VREMENA I DODAO ŠTO GA BRINE: / 'Svi smo uplašeni da će otići...'

Image
Foto: AFP

Najavio je veznjak Barcelone utakmicu osmine finala Lige prvaka

20.2.2018.
7:35
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić razgovarao je s novinarima uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka između Chelseaja i Barcelone.

"Neće nam biti lako"

"Poznajem Chelseajeve igrače, znamo da imaju jaku momčad. Paze i na najmanje detalje i rade jako dobro kao momčad. Morat ćemo dati sve od sebe u ovoj borbi," rekao je Rakitić te naglasio kako neće biti lako protiv iskusne engleske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOGOMET S MESSIJEM IZGLEDA TAKO JEDNOSTAVNO: Pogledajte zašto Argentinca smatraju jednim od najvećih

Veznjak je otkrio kako Lionel Messi trenira više nego ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leo naporno radi, zadnjih godina provodi puno vremena u teretani i pazi na sebe. Svaki dan na treninzima dajemo 100 posto. Nema vremena za opuštanje i za odmaranje, treba nam Leo. Na Svjetskom prvenstvu svi žele igrati protiv najboljih, pa tako i ja i Leo. Volio bih igrati protiv njega u Rusiji."

"Najvažnije mi je da igram, gdje god to trener zatraži od mene"

Otkrio je Rakitić i na kojoj poziciji u sredini terena najviše voli igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije mi je da igram, gdje god to trener zatraži od mene. Ugodnije se osjećam u sredini, na toj sam poziciji odigrao najbolje utakmice u reprezentaciji. Imati Busquetsa pokraj pomaže jako puno momčadi, ali svaka je utakmica drugačija. Morate pratiti protivnika i reagirati u skladu s njime, tako da ću igrati gdje god je potrebno. Suigrači mogu računati na to da ću uvijek dati najbolje od sebe", priznao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imala su ova dva kluba velike bitke, ali Rakitić smatra kako je nova utakmica - novi izazov.

"Ne smijemo misliti na to što se tada dogodilo"

"Razgovarao sam s Andreasom o njegovom golu 2009. godine i tom posebnom trenutku, ali i o 30 minuta u kojih su poveli 3:0 2005., pritisku na stadionu. Ali ovo će biti drugačija utakmica, ne smijemo misliti na to što se tada dogodilo. Andreas i drugi dečki su igrali dosta utakmica ovdje i imaju poseban osjećaj u vezi sutrašnje utakmice," izjavio je Ivan pa se osvrnuo na Iniestinu budućnost u katalonskom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RAKITIĆ SE PRISJETIO KAKO MU JE MESSI POMOGAO: ‘Leo je najbolji u povijesti, ali je i dosta sramežljiv’

"Naravno da sam uplašen da će otići, svi smo uplašeni. Moramo iskoristiti svaki trenutak i pokušati uživati što više možemo s njime u slučaju da odluči otići. Nadam se da će igrati još puno godina. Dobri smo prijatelji i želim da bude sretan i da uživa, mora znati da ću biti uz njega kakvu god odluku o svojoj budućnosti donese", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo