španjolac postao bivši / Ivan Kos na presici potvrdio kako je Carrillo dobio otkaz i otkrio tko preuzima momčad Hajduka

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kos je potvrdio kako Carillo više nije trener hajduka je također otkrio i kako je sportski direktor Mario Branco također ponudio ostavku, ali kako je ona odbijena

6.11.2017.
10:18
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski stručnjak Joan Carrillo više nije trener Hajduka. Predsjednik kluba Ivan Kos u 10 sati je započeo izvanrednu službenu konferenciju za novinare na kojoj je objavio kako Carillo postaje bivši, piše Splitski dnevnik.

"Ne igramo dobro i nemamo dobre rezultate, od toga ne možemo pobjeći. Ali ipak se ne mogu složiti da je klub u nekakvom kaosu ili lošoj situaciji. Seniorski pogon je taj koji je najvidljiviji, ali to nije jedini dio kluba. Odlučili smo smijeniti trenera Carrilla. Ja mu se zahvaljujem na svemu što je radio, ali odlučili smo se razići", rekao je Kos. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kos je također otkrio i kako je sportski direktor Mario Branco također ponudio ostavku, ali kako je ona odbijena. 

"Mario Branco je stavio svoj mandat na raspolaganje, ali ja sam odbio njegovu ostavku jer smatram da je bitno brzo pronaći novog trenera, a pozicija sportskog direktora je bitna zbog zimskog prijelaznog roka", rekao je Kos. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i predsjednik Hajduka tko će preuzeti momčad dok ne imenuju novog trenera.

"Vik Lalić će voditi momčad barem do trenutka dok ne dođe novi trener. O imenima ne bih zasad lamentirao. A mi uvijek razmišljamo u kontinuitetu i već dan nakon potpisa s Carrillom mi smo razmišljali o alternativama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Carrillu je presudio poraz protiv Rudeša na Poljudu ovog vikenda, u kojem je Hajduk vodio 2:0 i na kraju izgubio 2:3. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo