PROCURILA PREPISKA / Bivši trener Dinama u središtu skandala, menadžer 'kupio' igraču mjesto u Zmajevima? 'Moj igrač mora biti pozvan i mora braniti'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Navodno su menadžeri utjecali na Peteva i odabrali mu vratara za utakmicu

6.9.2021.
15:54
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bosanskohercegovački vratar Asmir Begović podigao je buru nakon što je žestoko optužio čelnike tamošnjeg saveza. Tijekom utakmice s Kuvajtom izmijenio je nekoliko poruka je s legendarnim Sergejom Barbarezom.

"A majke mi, moga sam i ja odjenuti plavi dres", glasila je Barbarezova kritika na račun predstave Zmajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao bi i ti kad bi prodavao igrače za svoj interes", ispalio je Begović, ali se nije tu zaustavio.

"Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera... Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam...", napisao je nekadašnji golman Zmajeva", poručio je i teško ih optužio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U ponedjeljak je pak N1 na portalu objavio screenshot navodne prepiske u kojoj se jedan nogometni menadžer hvali kako je završio posao za svog klijenta, koji će dobiti priliku igrati u utakmici Bosna i Hercegovina – Kostarika, susretu koji je odigran 27. ožujka ove godine.

Odgovorio na optužbe

"Moj mora biti pozvan i mora braniti prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao“, stoji u dijelu prepiske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U spomenutoj utakmici protiv Kostarike branio je Nikola Vasilj, ali ga je u 58. minuti zamijenio Kenan Pirić. Obojica su trenutno uz Ibrahima Šehića s reprezentacijom koja sutra dočekuje Kazahstan.

Ivajlo Petev osvrnuo se kratko na optužbe Asmira Begovića. Na pitanje kako ih komentira Petev je kratko odgovorio “Nikako.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo