ISTO KAO I U MAKSIMIRU: / Bayern se probudio tek u nastavku, Lewandowski opet zabio

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Bayern se vratio na pobjedničke staze u Bundesligi, u 16. kolu je na Allianz Areni svladao Ingolstadt s 2:0.

12.12.2015.
17:24
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Ingolstadt se kao i Dinamo nadao da će protiv Guardioline momčadi proći netakntue mreže, ali u nastavku su zabili Robert Lewandowski (65.) i Philipp Lahm (75.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lewa zabio 15 golova u Bundesligi

Bio je to 15. pogodak u Bundesligi za poljskog napadača ove sezone. Lewandowski je ovog tjedna zabio i dva pogotka Dinamu. Otprilike je i u Maksimiru proradio u isto vrijeme, golove je zabio u 61. i 64. minuti.

Ipak, titulu igrača utakmice ponio je vratar Manuel Neuer, kojeg nije bilo u Zagrebu, a koji je imao prilično posla protiv Ingolstadta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern s ovom pobjedom i utakmicom više bježi osam bodova Borussiji Dortmund koja sutra igra protiv Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibišević zabio dva gola za Herthu

Hertha je u gostima svladala Darmstadt sa 4:0 uz dva pogotka reprezentativca BiH Vedada Ibiševića (12, 50) , a po jedan su dodali Marvin Plattenhardt (26) i Salomon Kalou (77). Hertha je ostvarila 7 pobjeda u posljednjih 11 kola i drži visoko treće mjesto.

Wolfsburg je kod kuće remizirao sa Hamburgerom, bilo je 1-1. Gosti su poveli u 21. minuti golom Nicolaija Müllera, a izjednačenje "vukovima" donio je Maximilian Arnold u 78. Za HSV je Ivo Iličević igrao do 81. minute, a Ivica Olić, koji je u prošlom kolu napokon dobio priliku i odigrao je pola sata, ovaj puta nije bio u sastavu HSV-

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo