Vaha ispred pune svlačione spustio Mamića na zemlju!

Treneru Dinama je, čini se, prekipjelo, kako je otkrio bosanskohercegovačkim medijima. 'Mamić me je u svlačionici usred slavlja tražio da pred igračima kažem da ostajem na klupi.

25.4.2011.
12:55
VOYO logo

Vahid Halilhodžić sve češće šalje negativne vibracije kad je posao u Dinamu u pitanju. Vaha je nezadovoljan jer ga po novinama smjenjuju, a odavno je svjestan da mu Mamići neće dovesti igrače s kojima bi mogao napraviti iskorak u Europi. Ugledni trener sasvim sigurno nije došao uzeti 900.000 eura za naslov prvaka ili za vjerojatnu dvostruku krunu, nego za Ligu prvaka, što je i sam najavio kao cilj kad je potpisao dvoipolgodišnji ugovor u kolovozu.

U zadnje vrijeme kao da traži razlog da ode na kraju sezone, pa je tako je u intervjuu za sarajevski Avaz, ljutit na hrvatske medije, rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očigledno nekome smetam, mnogi imaju aspiracija na moje mjesto tako da mi se čini da ima i naručenih tekstova. Jedan od igrača, odlično upućen u dešavanja na Maksimiru, rekao mi je: "Šefe, neki članci imaju okus janjetine i vina". Toliko je to tendenciozno da mi se gadi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je u odličnim odnosima sa Zdravkom Mamićem, iako tvrdi da ih mnogi pokušavaju zavaditi.

"Nakon pobjede nad Osijekom ušao je u svlačionicu u kojoj smo uz Dom Perignon proslavljali titulu, i rekao mi je: 'Vaha, tražim od tebe da ovdje pred igračima kažeš da ćeš ostati njihov šef", kazao je Vaha, dodavši kako je namjerno odbio odgovoriti, kao što je to učinio i na pitanje novinara da li planira promijeniti klub:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovome trenutku neću o tome pričati, osim da ponovim da sam u ovih osam mjeseci koliko sam u Zagrebu imao mnogo boljih financijskih ponuda koje sam odbijao, ali ako skoro odem iz Dinama to neće biti zbog novca već zbog prljave kampanje koju ne moram trpjeti".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104230269006 arti-201104220763006 arti-201104240222006

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo