Ispovijest navijača Dinama s 'buvljaka' kod Maksimira!

'Otišao sam se sramotiti i kupiti 2 ulaznice za kuma i sebe. U omanjem rediću pod Jugom gurkanje i psovanje. 'Gazda, ima još XL-a? Nema nikakvih, ha?'.

15.3.2011.
20:57
VOYO logo

Zanimljiva su razmišljanja navijača Dinama oko najnovije incijative vodstva kluba uoči derbija protiv Hajduka. Za ovu priliku, bojeći se praznih tribina, ekipa iz Maksimirske 128 smislila je 'pakleni' plan kako privući domaće pristaše, no čini se da su se (zasad) uspjeli samo 'riješiti' zaliha klupskih suvenira.

Mnogi su pohrlili na blagajnu po ulaznicu za 'vječiti derbi' samo zbog zgodnih poklona koje je maksimirska uprava pripremila za njih. Ponudi 'Dinamov dres od 379 kuna – besplatno' mnogi nisu odoljeli, pa je u utorak Maksimir pogodila najezda navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan vjerni navijač Dinama svoje je iskustvo kupovine ulaznica za najveći hrvatski derbi vrlo slikovito dočarao u mailu koji je poslao građanskoj incijativi 'Zajedno za Dinamo'. U bolno iskrenoj ispovijesti kibic zagrebačkog kluba je rekao ono što mogli danas misle o stanju u klubu.

"Ne bojkotiram i otišao sam se sramotit i kupit 2 zapada za kuma i sebe. U biti je cijeli odlazak prema Maksimiru nadrealna stvar. Atmosfera derbija? Više atmosfera buvljaka u Prizrenu. U omanjem rediću pod Jugom gurkanje i psovanje. Gazda, ima još XL-a? Nema nikakvi...ha? E jeb.. vam mat.. i Dinamu. Na to se svela vjernost klubu. Presjek hrvatske socijale, srednjoškolci prije nastave, ja u gipsu i nezaposleni poluoprani sredovječni muškarci u trenirkama razvlače ono malo preostalog mita Dinamove uprave i pokušavaju žicat T-shirt na susjednom kiosku koji prodaje ulaznice za Istok", dio je razmišljanja tog navijača koji je u zaključku poentirao riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milijunima kuna se potkupljuju gledaoci da bi došli gledati derbi (?), igrači voze najskuplje aute, trener košta milijun eura, a jedva se pobjeđuju Cibalije...".

Vezani članci:

arti-201103150457006 arti-201103140480006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo