Malo su pretjerali: Islanđani se sprdaju s Lukom Modrićem

16.11.2013.
15:42
VOYO logo

Islanđani su prepuni optimizma nakon što su skoro cijelo drugo poluvrijeme igrali s 10 igrača i nisu primili gol, te vjeruju da u Maksimiru mogu iznenaditiVatrene i izboriti povijesni nastup na SP-u.

Nakon prve utakmice dokvalifikacija navijači su shvatili da hrvatski igrači nisu 'izvanzemaljci' te su na Facebook stranici policije iz Reykjavika ostavili ispriku zbog nepotrebnog uznemiravanja 'plavaca'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drage vlasti. Želimo se ispričati zbog prijašnjih tvrdnji da je Luka Modrić jako opasan. Otkriveno je da je on bezopasan i strašljiv te je u našu zemlju došao samo pozdraviti svog prijatelja Alberta Undiana Mallenca, koji je sudio na utakmici. Kruže priče da su u romantičnoj vezi, no mi to nećemo komentirati."

//www.youtube.com/embed/x_NeiSlSjYc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Islanđani su pokupili puno simpatija među navijačima diljem svijeta, a na FIFA-inoj stranici im je navijač iz Velike Britanije ostavio motivirajuću poruku.

"Srce mi je puklo kada je igrač Islanda dobio crveni karton, no obzirom na to da ste igrali pola utakmice oslabljeni, rezultat na kraju uopće nije loš. San je još uvijek živ i rezultat 1:1 u Maksimiru bi bio sasvim dobar. Ako je Škotska mogla slaviti u Zagrebu, Island svakako može izvući remi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi se pak nadamo da se taj scenarij neće ostvariti i da će Vatreni ipak izboriti nastup u Brazilu nakon što su propustili posljednji SP u JAR-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo