ISLANĐANI PRIJETE VATRENIMA: / 'Igrat ćemo snažno. Borit ćemo se onako kako se bori za svoju zemlju'

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju navečer gostovanjem na Islandu nastavlja kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

9.6.2017.
13:13
VOYO logo

Za susret su otpali Danijel Subašić i Ivan Rakitić, međutim i bez njih su vatreni favoriti. S tim se slaže i islandski izbornik Heimir Hallgrimsson.

"U to uopće nema sumnje. Ono što sam rekao već toliko puta o Hrvatskoj jest da imaju nevjerojatne pojedince. To su igrači koji svojim vještinama mogu odlučiti svaku utakmicu. Igrači koji igraju u najboljim klubovima svijeta. Uz individualnu kvalitetu, oni su i izvanredan tim", kazao je Hallgrimsson u razgovoru za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove trupe u nedjelju će predvoditi kapetan Aron Gunnarsson. On pak ne skriva da mu je jasno koliki je izazov pred njegovom reprezentacijom.

"Igrat ćemo snažno. Borit ćemo se onako kako se bori za svoju zemlju. Znamo da je Hrvatska jako opasna. Imate izvrsne igrače na svakoj poziciji, zato ćemo dati sve od sebe", kazao je Gunnarsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u ovaj susret ulazi s prve pozicije u skupini I. Vatreni su iz pet susreta prikupili 13 bodova, dok je Island drugi s tri manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo