Kaos na Islandu: Drastične promjene pred utakmicu godine!

Islanđani čine sve kako bi travnjak stadiona Laugardalsvöllur u petak bio spreman za utakmicu s Hrvatskom, no na vremenske prilike, koje su jako loše, nažalost ne mogu utjecati.

11.11.2013.
11:11
VOYO logo

Na travnjak je navučen specijalni prekrivač pod koji se upuhuje topli zrak, no nije obećavajuća vijest da je Island u nedjelju pogodila prva prava snježna oluja zbog čega su brojni letovi kasnili, dok neki zrakoplovi nisu mogli ni sletjeti u zračnu luku u Keflaviku.

Lokalni mediji pišu da jedan zrakoplov Icelandaira nakon slijetanja nije mogao sigurno otvoriti vrata i iskrcati putnike, pa su ljudi u 'čeličnoj ptici' čekali na iskrcaj oko dva sata. Svjedoci tvrde da je vjetar tako snažno ljuljao zrakoplov da su neki dobili morsku bolest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, nakon što su se konačno dokopali zgrade zračne luke, dobili su savjet da ne pokušavaju putovati prema Reykjaviku, a dio prometnica je bio zavoren zbog udara vjetra koji su na trenutke iznosili čak 180 km/h.

"Ne postoji plan B. Moramo igrati na Laugardalsvölluru, a ako vrijeme bude toliko loše možda bi trebalo pronaći novi termin odigravanja utakmice, primjerice u subotu. Vrijeme na Islandu se mijenja brzo i drastično i nadamo se da će u petak biti prihvatljivo", izjavio je predsjednik Islandskog nogometnog saveza Geir Thorsteinsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo