Iskreno priznanje kontroverznog nogometaša vezano uz seks

U ekskluzivnom intervjuu za Sport Magazine kontroverzni napadač Liverpoola i talijanske nogometne reprezentacije Mario Balotelli demantirao je napise koji su nedavno osvanuli u svjetskim medijima.

17.10.2014.
14:41
VOYO logo

Balotellija inače prati glas velikog zavodnika i ljubimca pripadnica suprotnog spola, a u spomenutom je intervjuu opovrgnuo navodne vlastite izjave.

"Netko mi je nedavno rekao da sam ja navodno izjavio da mogu normalno funkcionirati na travnjaku čak i ako se seksam tri ili četiri sata prije utakmice. Vjerujte mi, ako se seksam četiri sata prije utakmice, nisam u stanju igrati. Mislim da nitko ne bi mogao. To me nasmijava", izjavio je Balotelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam fokusiran samo na nogomet. Živim na selu, opušten sam i samo se nadam da će uskoro doći period kada ću zabijati. Onda će se ljudi možda više koncentrirati na nogomet, a ne na ostala sranja", dodao je Liverpoolov napadač koji je ljestos stigao na Anfield iz Milana.

//www.youtube.com/embed/cUgRdhC9HGU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po povratku na Otok bivši je igrač Manchester Cityja izložen teškim kritikama zbog slabih igara i redovito se pojavljuje na naslovnicama medija, ali rijetko zbog sportskih razloga, već uglavnom zbog osebujnog imidža i općenito osebujnog stila života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo