Ipak pronađene legendarne Dinamove utakmice!

Mnogim Dinamovim igračima i navijačima je pao kamen sa srca nakon što je na HTV-u pronađena snimka dvoboja Modrih s Leeds Unitedom iz 1967. godine kada su osvojili Kup velesajamskih gradova.

3.3.2011.
23:50
VOYO logo

U Zagrebu i Dinamu je izbila prava 'frka' nakon što je procurila vijest da je izgubljena snimka najvećeg europskog uspjeha jednog hrvatskog kluba – trijumf Modrih u Kupu velesajamskih gradova 1967. godine – koju je čelništvo zagrebačkog kluba željelo prikazati na proslavi 100. rođendana koja će se održati 26. travnja u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je pomoć htio tražiti i od Leeds Uniteda, no jedan od poznatijih navijača Dinama Zvonimir Sunara Suki je javio odličnu vijest:

"Snimke nisu nestale! Kad sam čuo tu vijest, otišao sam na HRT, a moje kolege su mi kazale kako snimke postoje. Volim Dinamo i dao sam si truda pronaći snimke, pa će se moći vidjeti taj najveći uspjeh zagrebačkog kluba", izjavio je Suki za Sportske novosti, koje su lijepu vijest prenijele sudionicima tog finala i razveselile ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo