IPAK NIŠTA OD POVRATKA PROSINEČKOG NA IZBORNIČKU KLUPU: / 'Žuti' komentirao napise srpskih medija - 'Prvi put čujem za to'

Image
Foto: Profimedia

Prosinečki je bez posla nakon što je krajem studenog dobio otkaz u turskom Denizlisporu nakon niza loših rezultata

27.12.2020.
18:20
Profimedia
VOYO logo

"Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Prosinečki preuzima nogometnu reprezentaciju Makedonije", piše u nedjelju popodne "Kurir".

Makedonija je postigla najveći uspjeh u svojoj povijesti plasmanom na Europsko prvenstvo u dodatnim kvalifikacijama preko Kosova i Gruzije, a do tog velikog rezultata je došla pod vodstvom mladog trenera Igora Angelovskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki je bez posla nakon što je krajem studenog dobio otkaz u turskom Denizlisporu nakon niza loših rezultata, a sve je kulminiralo porazom u Kupu Turske od trećeligaša Turgutluspora.

Image
Foto: PIXSELL

09.09.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Izbornik nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinecki na aerodromu je potvrdio novinarima svoju ostavku. Nekoliko igraca iz Armenije vratilo se u Sarajevo. Robert Prosinecki Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Ništa od toga

Međutim, čini se kako od toga nema ništa. Prosinečki je za Sportske novosti rekao kako nema pojma o čemu se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi ste prvi koji mi je to kazao... Nisam čitao portale. Dakle, zaista o tome ne znam ništa, eto, kažem vam, prvi put čujem tako nešto. Nisam uopće razgovarao s nikim iz makedonskog saveza. Doma sam u Zagrebu nakon što sam se vratio iz Turske, drugih vijesti nema", rekao je Prosinečki i potvrdio da od posla u Makedoniji nema ništa.

Prosinečki je kao trener vodio Crvenu zvezdu, zatim Kayserispor u dva navrata, Denizlispor te od reprezentacija Azerbajdžan i Bosnu i Hercegovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo