JOŠ MALO / Ipak ništa od Pampasa na otvaranju nastavka sezone: Čohar otkrio kada bi radovi trebali završiti

Image
Foto: screenshot Facebook

Naravno da se uvijek priča o Pampasu, novom stadionu Osijeka oko kojeg se vrtila priča kako bi mogao biti spreman za drugi dio sezone

21.11.2022.
14:32
screenshot Facebook
VOYO logo

Lopta na travnjacima hrvatskih prvoligaša već neko vrijeme miruje, no oni u tišini rade i pripremaju se za nastavak natjecanja. Naravno da se uvijek priča o Pampasu, novom stadionu Osijeka oko kojeg se vrtila priča kako bi mogao biti spreman za drugi dio sezone. Upravo jedan dio razgovora je o tome posvetio Glas Slavonije koji je kontaktirao Vladu Čohara, člana Uprave Osijeka koji im je otkrio stanje oko novog doma kluba te kada će sve biti spremno.

Image
RUŽAN DOGAĐAJ /

Pronađen je maloljetnik koji je bacio petardu na vratara Gorice: Evo što je policija odlučila

Image
RUŽAN DOGAĐAJ /

Pronađen je maloljetnik koji je bacio petardu na vratara Gorice: Evo što je policija odlučila

Radovi napreduju

"Napredak na izgradnji stadiona u posljednjih pola godine je i više nego vidljiv. Postoji nekoliko različitih tumačenja zaključka - stadion je gotov. Ako se radovi nastave ovom dinamikom, stadion će izvana izgledati kao završen. U siječnju ili veljači građevinski bi trebao biti potpuno završen. No riječ je o kapitalnom objektu koji treba udovoljiti brojnim zakonskim aktima, a te će se obveze rješavati do ožujka", rekao je Čohar i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nemamo konačnu odluku kada ćemo i na koji način otvoriti stadion, ali sigurno je da će stadion biti otvoren utakmicom Osijeka. Stalo nam je da to bude događaj koji će se pamtiti i zato ćemo učiniti sve kako bismo izbjegli bilo kakve pogreške u koracima prilikom otvaranja stadiona. U ovom trenutku najvažnije je potpuno završiti izgradnju, a kada se to ostvari, lako ćemo donijeti odluku o tome kada i na koji način ćemo ga otvoriti. Zato mi je teško reći kada ćemo odigrati prvu utakmicu na Pampasu, ali siguran sam kako to neće biti prije travnja sljedeće godine", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo