INTER PREKINUO DUGI NIZ BEZ POBJEDE: / Brozović asistirao, klinac donio pobjedu Spallattijevoj momčadi nakon 69 dana

Image
Foto: AFP

Inter je stigao do trećeg mjesta i ima dva boda više od Lazia, koji je sinoć izgubio sa 4:1 od vodećeg Napolija

11.2.2018.
18:02
AFP
VOYO logo

Inter je nakon pet uzastopnih remija konačno došao do pobjede. Na svom su stadionu pobijedili Bolognu sa 2-1, a golove su zabili Eder i mladi Karamoh, a za goste je jedini strijelac bio Palacio.

Domaćini su došli u vodstvo već u 2. minuti kada je Brozović odlično stigao jednu loptu i zavrnuo ju u sredinu gdje je natrčao Eder i doveo Inter u vodstvo. To je našem reprezentativcu bila četvrta asistencija ove sezone. Gosti su izjednačili u 25. minuti nakon lošeg ispucavanja Mirande i slabe reakcije obrane, a strijelac Palacio nije slavio gol bivšem klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu je Interu donio 19-godišnji Karamoh koji je odlično pogodio sam kut gola s nekih 20 metara. Time je prekinuo niz od 69 dana Intera bez pobjede - posljednji put Spallettijeva je momčad slavila 3. prosinca prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su od 68. igrali s igračem manje jer je Ibrahima Mbaye u svega četiri minute dobio dva žuta kartona, a u 95. je crveni dobio i AdamMasina. Inter je stigao do trećeg mjesta i ima dva boda više od Lazia, koji je sinoć izgubio sa 4:1 od vodećeg Napolija.

Marcelo Brozović igrao je za Inter do 58. minute, a Ivan Perišić cijeli susret. Perišić je nekoliko puta zaprijetio golu protivnika, u 34. minuti njegov udarac iz daljine obranio je vratar gostiju. U 54. i 72. minuti je pokušao glavom, prvi puta je lopta otišla preko gola, a u drugom slučaju njegov je udarac blokiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede Torina i Sampdorije

Hrvatski reprezentativni branič Ivan Strinić ostao je na klupi za pričuve Sampdorije, koja je svladala Veronu sa 2-0.

Torino je dobio Udinese sa 2-0 golovima Nicolasa N'Kouloua (32) i Andree Belottija (66). Kod Udinesea Andrija Balić je bio na klupi za pričuve, a napadač Stipe Perica igrao je od 54. minute, ali bez značajnijeg učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije vodeći Napoli je u derbiju kola dobio Lazio sa 4-1, a Marko Rog igrao je za Napoli od 81. minute, dok je Milan je na gostovanju u Ferrari uvjerljivo pobijedio SPAL 4-0. Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić nije nastupio za Milan zbog ozljede prepone, dok je za SPAL cijeli susret igrao Lorenco Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo