Mateo Kovačić slavi: 'Ponekad je teško povjerovati da ima 18 godina!'

Nogometaši milanskog Intera upisali su vrijedna tri boda u domaćem susretu 33. kola Serie A protiv Parme. Bilo je minimalnih 1:0 za Nerazzurre.

21.4.2013.
14:46
VOYO logo

Izranjavani Inter, koji je u ovaj susret ušao bez ozlijeđenih Rodriga Palacija, Antonija Cassana, Diega Milita, Waltera Gargana, Yuta Nagatoma, Ibrahima Mbaye, Gabyja Mudingayija, Joela Obija, Dejana Stankovića, Freddyja Guarina i Estebana Cambiassa, upisao je tri bod protiv solidne Parme, iako je tijekom gotovo cijelog susreta igrao podređeniju ulogu.

Parma je prednjačila u posjedu lopte, udarcima prema golu i kornerima, a Slovenac Samir Handanovič bio je jedini razlog zbog kojeg Inter na odmor nije otišao sa zaostatkom. U nastavku su se snage na terenu malo ujednačile, a Inter je to iskoristio za postizanje pogotka u 82. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tommaso Rocchi iskoristio je asistenciju Jonathana i zabio svoj drugi pogodak u dresu Intera. Mateo Kovačić je odigrao svih 90 minuta kod domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eminentni nogometni portal Goal.com dodijelio je Kovačiću vrlo dobru ocjenu 3.5. Našao se tako hrvatski reprezentativac u skupini najbolje ocijenjenih igrača.

"Ponekad je teško povjerovati da ima samo 18 godina! Hrvatski veznjak se jako dobro prilagodio u sredini terena, te sjajno diktira tempo svoje momčadi", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo