INTER NUDI, A EUROPSKI VELIKANI ODBIJAJU IVANA PERIŠIĆA: / Niti jedan klub kojem je ponuđen nije zainteresiran za Vatrenog?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
10.6.2019.
11:51
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvat na izlaznim vratima milanskog kluba

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je dio neuspjelog pokušaja dogovora između njegovog kluba talijanskog prvoligaša Intera i engleskog velikana Manchester Uniteda. Kako piše engleski tabloid The Sun, Inter je pokušao dovesti u svoje redove napadača Crvenih vragova Romelua Lukakua, za kojeg su ponudili novac i Perišića, no ta ponuda je glatko obijena jer United nije više zainteresiran za hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: FRANCK FIFE / AFP

Romelu Lukaku

Manchster U. vrednuje Lukakua oko 70 milijuna eura, a Inter je pokušao spustiti tu cifru tako da u drugom smjeru pošalje Perišića i manje novca. No, u pregovore se nije niti ušlo jer su iz Uniteda odmah rekli da nisu zainteresirani za Hrvata, a i više im se sviđa opcija po kojoj bi dobili samo novac.

Novi Inter bez Perišića, ali s Lukakuom?

Također, talijanski mediji pišu kako je agent ponudio Perišića još nekim klubovima u Engleskoj, ali da niti jedna ponuda za Hrvata nije stigla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Lukakua, on je velika želja talijanskog trenera Antonija Contea koji je preuzeo Inter uoči nove sezone te želi belgijskog napadača dovesti u Milan kako bi s njim izgradio novu momčad.

Odbijen i u Torinu

Također, talijanski SportMediaset je objavio da je Inter ponudio Perišića i najvećem rivalu Juventusu, ponovno kao dio ponude, ali sada za Joaa Cancela. No, dobili su isti odgovor kao i kod Manchester Uniteda, ne jer ne žele Perišića, već zato jer im se sviđa varijanta da dobiju samo više novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo