Ovog nema nigdje! Za 0:3 dobili ovacije na Poljudu!

Na Poljudu se ipak nije dogodilo iznenađenje.

2.8.2012.
22:39
VOYO logo

Talijani su poveli već u 18. minuti. Nizozemac Wesley Sneijder dobio je loptu u kaznenom prostoru Hajduka, lijepo okrenuo nekoliko igrača Bijelih i zabio pod gredu. Taj je rezultat na semaforu bio sve do 44. minuti kada je Nagamoto prošao po lijevoj strani opalio po golu Hajduka. Lopta je na putu do mreže pogodila Maloču i prevarila Blaževića.

Konačnih 3:0 u 73. minuti postavio je Coutinho, koji je ostao sam nakon lijepe akcije Intera. Nije mu bilo teško pogoditi gol pokraj nemoćnog vratara Blaževića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je uvjerljivo pobijedio makar objektivno razlika u klasi nije bilo toliko velika na travnjaku, tijekom većeg dijela meča. Imao je i Hajduk svoje prilike tijekom ogleda, posebice u drugom poluvremenu, ali ih nisu uspjeli iskoristiti.

Zabilježimo i da je za goste od 75. minute igrao mladi 18-godišnji hrvatski nogometaš Marko Livaja, koji je pritom zamijenio Diega Milita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=7KvW7CMVZ8lityE7

Nogometaši Slaven Belupa poraženi su u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige u Bilbau 3:1, što ostavlja kakva takvu nadu uoči uzvrata za sedam dana u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlogodišnji finalisti ovog natjecanja poveli su u u 15. minuti pogotkom Lopeza. Samo četiri minute kasnije Slaven je izjednačio golom Delića.

Ipak, domaćini nisu dozvolili da se naša momčad dugo raduje, već su u 21. minuti postigli novi pogodak. Strijelac je bio Susaeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Athletica je svojim drugim golom u 68. minuti potvrdio Lopez.

Uzvrat se igra za tjedan dana u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo