INSPIRATIVNA BOŽIĆNA PRIČA: / Ovaj je heroj dvaput pobijedio rak i dobio najbolji mogući poklon

Image
Foto: Screenshot

"Hvala svima u klubu i navijačima na ovacijama koje su mi donijele osmijeh na lice, ali u suzu u oku", rekao je Thompson

24.12.2017.
19:25
Screenshot
VOYO logo

Joe Thompson igrač je engleskog trećeligaša Rochdalea, a ono što ga čini drugačijim je njegova ogromna želja za životom. Naime, Thompson je čak dva puta pobijedio rak i jučer je odigrao posljednjih 18 minuta u utakmici svog kluba.

Ovom 28-godišnjaku doktori su dijagnosticirali Hodgkinov limfom u 2013. godini, ali godinu dana poslije uspio je pobijediti bolest i potpuno se oporaviti. Nažalost, ove se godine bolest vratila i Thompson je morao u novu bitku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ponovno je izašao kao pobjednik! Pred kraj svibnja ove godine objavio je kako se rak jop jednom povukao, a u kolovozu je počeo lagano trenirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da se potpuno oporavio dokazao je jučer kada mu je trener dao posljednjih 18 minuta u remiju (1-1) protiv Walsalla na domaćem terenu. Najbolji božićni poklon koji je mogao dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne dajem obećanja koja ne mogu ispuniti. Nevjerojatan je osjećaj ponovno biti na terenu. Hvala svima na podršci kroz sve ovo. Hvala svima u klubu i navijačima na ovacijama koje su mi donijele osmijeh na lice, ali u suzu u oku. Ovaj je Božić postao poseban za mene i moju obitelj. Zahvalan sam", objavio je jučer Thompson čija je dirljiva priča dirnla mnoge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo