Inspektori stigli u Hajduk i pronašli nepravilnosti!

Državni inspektorat je stigao na Poljud te provjeravao način i ritam isplata primanja nogometašima. Nakon uvida u poslovne knjige i ugovore pronađene su nepravilnosti u poslovanju Bilih.

19.1.2012.
21:21
VOYO logo

Kao da Hajduku nije dosta grozni poraz od Dugopolja (4:2), koji je realna slika blijede momčadi Bilih, nego su se još pojavili problemi u uredima splitskog kluba.

Uz sve nevolje na travnjaku još je u Poljud stigla i inspekcija rada. Dvoje inspektora pretreslo je poslovne knjige, pregledalo ugovore i utvrdilo neke nepravilnosti, pa će odgovorne osobe dobiti i sankcije. U Poljudu kažu da je inspekcija bila u svom redovitom pohodu te da jednostavno obilaze tvrtke. Drugi izvori pak tvrde da je inspekcija rada stigla na temelju anonimne prijave te da se željela uvjeriti kako to da neki dobivaju plaće, a neki ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, otpisani igrači zadnja primanja dobili su za srpanj, neki su zadnju isplatu zabilježili u svibnju, a prvotimci su dobili plaće za listopad.

Sve to zajedno ne izgleda dobro za Hrvoja Maleša, jedinog člana uprave. Usto, nema transfera, a to znači da nema ni novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo