legende barcelone / Iniesta se emotivno oprostio od Xavija: 'Najbolji ikad. Hvala ti na svemu što si me naučio'

Image
Foto: AP Images

Fantastičan tandem činili su svojevremeno on i Xavi

3.5.2019.
17:50
AP Images
VOYO logo

Gotovo je. Legendarni igrač najtrofejnije generacije Barcelone Xavi Hernandez nakon 20 godina profesionalnog igranja nogometa odlučio je da je njegovoj karijeri kraj. Iako je posljednje četiri godine igrao u katarskom Al-Saddu, podjednako je za istinske nogometne romantike tužna vijest o njegovoj mirovini.

Jedan od njih je i njegov primarni tiki-taka partner Andres Iniesta. Fantastičan tandem činili su svojevremeno on i Xavi dok su kratkim dodavanjima i inteligentnim kretanjem izluđivali fizički puno moćnije veznjake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolji partner ikada. Bila je privilegija rasti i dijeliti s tobom igralište cijelu moju karijeru i puno lijepih trenutaka. Pravi si primjer profesionalca. Hvala ti na svemu što si me naučio o svijetu nogometa", objavio je Iniesta na društvenim mrežama.

Xavi će se nakon igračke karijere posvetiti trenerskoj, a držat će se filozofije posjeda koju je Barcelona uvijek tradicionalno gajila. Inače, Xavi je osam puta osvojio naslov španjolskog prvaka s Barcelonom, četiri Lige prvaka, svjetski naslov sa Španjolskom te dva europska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo