Iniesta gospodski odgovorio Mourinhu i ekipi!

Nakon remija s Italijom 1:1 na startu Eura, Jose Mourinho se pridružio brojnim kritičarima te igru španjolske nogometne reprezentacije ocijenio sterilnom.

5.7.2012.
10:53
VOYO logo

Sustav igre koji je na Europskom prvenstvu predstavio Vicentea del Bosque portugalski trener španjolskog prvaka madridskog Reala Jose Mourinho nazvao je sterilnim i otežavajućim kako bi momčad ostvarila svoj potencijal.

"Bilo je nekih oportunističkih komentara na račun naše igre nakon remija s Italijom, ali daljnje komentiranje takvih primjedaba bilo bi gubljenje vremena. Mi smo osvojili naslov igrajući u takvom sustavu i to se ne smije zaboraviti", poručio je Iniesta u razgovoru za Barça TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Barcelone proglašen je najboljim igračem Eura, a upitan očekuje li i nagradu FIFA-e za najboljeg svjetskog nogometaša, Iniesta je u prvi plan gurnuo suigrača Lionela Messija.

"Vrlo sam sretan zbog priznanja za najboljeg igrača Eura. To je velika nagrada za rad i uloženi trud na terenu. Posebno je zadovoljstvo što je i momčad osvojila naslov. Imao sam dobar osjećaj prije turnira, ali ne baš i da ću biti proglašen najboljim. A što se tiče nagrade za najboljeg svjetskog nogometaša to nije na meni da odlučujem. Mogu samo i dalje davati sve kako bi navijači bili zadovoljni. Teško mi je govoriti o drugima, ali ja bih tu nagradu dodijelio Messiju", izjavio je Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo