NAJPLAĆENIJI NOGOMETAŠ SVIJETA: / Oscar u Shanghaiju nadmašuje Messija i Ronalda

Image

Londonski Chelsea potvrdio je putem službenih klupskih internetskih stranica da je pristao u zimskom prijelaznom roku nogometaša poslati svog brazilskog veznjaka Oscara u kineski Shanghai SIPG.

23.12.2016.
10:00
VOYO logo

Ofenzivni veznjak brazilske nogometne reprezentacije kojeg je Chelsea 2012. doveo u transferu vrijednom 25 milijuna funti preselit će u kinesko nogometno prvenstvo u transferu koji se procjenjuje na svotu između 52 i 60 milijuna funti. Za londonski klub s kojim je osvojio Premier ligu, Europa ligu i Liga kup Oscar je u 203 nastupa postigao 38 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod trenerskom palicom Antonija Contea Brazilac baš i nije imao zavidnu minutažu pa transfer ne čudi. U Shanghai SIPG-u čeka ga nekadašnji trener Andre Villas-Boas, ali i suigrač iz reprezentacije i s oko 317,000 eura tjednih primanja jedan od nogometnih rekordera u toj kategoriji Hulk.

Prema pisanju Independenta, Oscar će uvelike nadmašiti njegova primanja. Naime, 25-godišnjak zarađivat će tjedno 400,000 funti i tako postati najplaćeniji nogometaš svijeta. Vjeruje se, naime, da Lionel Messi u Barceloni i Cristiano Ronaldo u Real Madridu u istom vremenskom razdoblju uprihode 365,000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo