PRESTRAŠNO / Imamo li mi to promašaj godine u Ligi prvaka? Liverpool ga platio 100 milijuna eura da zabija, a pogledajte kakvu je šansu zapucao

Image
Foto: Profimedia

Darwin Nunez nije iskoristio veliku šansu, pogodio je lijevu stativu i to iz pozicije iz koje je lakše zabiti nego promašiti

27.10.2022.
8:20
Profimedia
VOYO logo

U susretu skupine A Lige prvaka Liverpool je svladao Ajax s uvjerljivih 3:0, ali moglo je biti i punov više da su nogometaši Jurgena Kloppa bili precizniji.

Domaćin je otvorio utakmicu sjajnom prilikom Stevena Berghuisa u trećoj minuti, međutim nije imao sreće, pogodio je desnu stativu. Liverpool je poveo u 42. minuti. Jordan Henderson je nabacio u šesnaesterac, a loptu je dočekao Mohamed Salah pogodivši u donji desni kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije moglo je biti i 2-0. no Darwin Nunez nije iskoristio veliku šansu, pogodio je lijevu stativu i to iz pozicije iz koje je lakše zabiti nego promašiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, 100 milijuna eura vrijedni centarfor Nunez iskupio se i u nastavku susreta je zabio, a nakon toga i Harvey Elliott za konačnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo