IMAJU LI ONI NAMJERU PRESTATI? / Uskoro kreće nova velika rekonstrukcija Chelseaja. Evo koje megazvijezde planiraju dovesti

Image
Foto: Profimedia

Ovoga ljeta klub će napustiti Olivier Giroud, kojem istječe ugovor, a na transfer-listi je i još jedan napadač Tammy Abraham

28.4.2021.
13:55
Profimedia
VOYO logo

Novi trener Chelseaja, Nijemac Thomas Tuchel, čini se priprema novu veliku rekonstrukciju momčadi i to niti godinu dana nakon što je obavljena posljednja. Podsjetimo, Chelsea je prošlog ljeta obavio cijeli niz velikih transfera u kojima je potrošeno 250 milijuna eura.

Doveli su Kaija Havertza, Timu Wernera, Bena Chilwella, Hakima Ziyecha, Edouarda Mendyja i još nekoliko igrača, a pritom su se jednog većeg broja njih i riješili. No, to je bila rekonstrukcija Franka Lamparda, a sada britanski Telegraph tvrdi da će Tuchel provesti svoju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga ljeta klub će napustiti Olivier Giroud, kojem istječe ugovor, a na transfer-listi je i još jedan napadač Tammy Abraham, na kojem Chelsea želi zaraditi oko 40 milijuna eura.

Image

Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland reacts during the German first division Bundesliga football match between BVB Borussia Dortmund v Schalke 04 on October 24, 2020 in Dortmund, western Germany.,Image: 565379446, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Čistka u napadu znači da će Tuchel ići u akviziciju novog napadača, a Britanci nagađaju kako će to biti ili Erling Haaland ili Robert Lewandowski. Odšteta za Haalanda je golema i znatno bogatija konkurencija, poput Liverpoola, Manchester Uniteda i Cityja ga želi u svojim redovima, a nagađa se kako bi mogla iznositi znatno više od 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Chelsea bi pristojnu svotu novca mogao inkasirati na Fikayu Tomoriju koji vjerojatno ostaje u Milanu za 25 ili 30 milijuna eura, spominje se i transfer Kurta Zoume, a nadaju se da će prodati i neke od igrača koji su trenutno na posudbama poput Loftus-Cheeka ili Rossa Barkleyja. Sve u svemu bit će uzbudljivo ljeto na Stamfordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo