'Imaju dvije ruke i noge kao i ja, ali nemaju veće srce!'

Veliki derbi hrvatskog nogometa je pred vratima.

7.9.2011.
16:06
VOYO logo

"Svaka im čast, čestitam im na ulasku u Ligi prvaka, ali nikoga se ne plašim. Tako sam se ponašao kroz cijelu karijeru. Pa svi oni imaju dvije ruke, dvije noge, dva oka, kao i ja. Ali nemaju veće srce od mene", rekao je Miličević.

Ako će Ljubo zaigrati, dvoboj s Dinamom bit će mu tek druga utakmica u Hajdukovu dresu. Stasiti stoper nada se da će biti zdrav i da će mu Balakov ukazati priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliko je rivalstvo, znamo koliko bi nam značila pobjeda. Ako ne pobijedimo, svjesni smo da će biti teško. Igrao sam puno velikih utakmica, ali dvoboj Hajduka i Dinama nešto je sasvim drugo. Navijači se spremaju dva tjedna za tu utakmicu, ovako nešto još nisam doživio. Sve nam to daje veliku inspiraciju", kazao je Miličević.

Njegov sunarodnjak Steven Luštica u posljednje vrijeme postao je standardan u prvoj momčadi Hajduka. Uvjeren je da najveća opasnost prijeti od Sammira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela Dalmacija živi za pobjedu nad Dinamom, tako i ja. Sve na svijetu dao bih za tu pobjedu. Dinamo ima kvalitetniju momčad, ali mi moramo biti koncentrirani na svoju igru. I u Australiji sam gledao sve derbije, pamtim onaj iz 2009. godine kada smo pobijedili sa 2:0, Ibričić je zabio. Nisam tada ni sanjao da ću zaigrati za Hajduk", rekao je Luštica.

Na Poljudu će biti predstavnici najvećih europskih klubova, a čak 25 stranih reportera želi svoje mjesto na Poljudu. svoj dolazak službeno su najavili predstavnici Reala i Lyona, koji će špijunirati Dinamo, pa Manchester Uniteda, Valencije, reprezentacije Japana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to nogometni praznik, stadion će biti pun. Provlači se nekakav rat između Hajduka i Dinama, ali moramo spustiti loptu na zemlju. Naši su igrači motivirani, puni htijenja, od njih tražim pozitivnu agresiju na granici fanatizma i onda se zajedno s navijačima možemo usmjeriti prema pobjedi. Cilj je pobjeda, to ne krijem. Dinamu želim pobjedu u utakmici protiv Reala, ali bodove neka ostavi u Poljudu. Želja mi je da se nakon utakmice priča o nogometu", zaključio je član uprave Hajduka Milo Nižetić.

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109050266006 arti-201109040248006 arti-201109040330006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo