IMA NEKA TAJNA VEZA: / Zinedine Zidane je Modrića učinio svojim zamjenikom

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
13.1.2016.
15:25
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Razlozi koji se navode kao uzrok dobrog raspoloženja i blistave budućnosti Modrića su dolazak Zinedinea Zidanea, njegovog igračkog idola, na mjesto trenera momčadi, sjajna utakmica pod njegovim vodstvom protiv Deportiva i uvrštenje u idealnu Fifinu momčad.

Ključni su Modrićeva zrelost i vizija

U tekstu se podsjeća da su Zidane i Modrić stvorili jako savezništvo u trenucima kada je Francuz obnašao ulogu pomoćnika trenera momčadi koju je vodio Carlo Ancelotti. “Realov broj 19 divio se Zidaneu kao igraču i uživao je u mogućnosti da trenira pod njegovim vodstvom”, a ta se veza rasplamsala nedavnim dolaskom Zidanea na mjesto glavnog trenera momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Francuz je Modriću dao autoritet na travnjaku”, navodi se u tekstu i dodaje da novi trener na hrvatskog veznjaka gleda kao na “zamjenika koji vodi primjerom i širi poruke po terenu. Njegova zrelost, nogometna vizija i pozicija dovele su do toga da je Luka postao desna ruka novog Realovog trenera.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane zna što je i Ancelotti znao

Kada su zajedno radili u sezoni 2013/14, onoj u kojoj je osvojen deseti naslov u Ligi prvaka, podsjeća se u tekstu, “Zidane i Modrić katkad su poslije treninga ostajali zajedno na travnjaku brusiti dalekometne udarce hrvatskog nogometaša, što je bila ilustracija veze kakva se mogla vidjeti i prije nekoliko dana.”

“Kao što je to i Ancelotti znao, i Zidane shvaća da je Modrić ključan igrač po pitanju smjera u kojem će se sezona razvijati. U biti, koliko Francuz poštuje igrača podvučeno je prošle godine kada je izabrao Hrvata kao jedinog Realovog veznjaka u odabiru svoje idealne momčadi”, zaključuje se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo