IKONA ENGLESKOG NOGOMETA DOBILA RAK: / Slavni Bjelokošćanin već je krenuo na kemoterapiju i slijedi mu teška bitka

Image
Foto: Profimedia

Branič i reprezentativac Obale Bjelokosti ima punu podršku svog matičnog kluba Cardiffa koji je javnost i obavijestio o svemu

12.1.2021.
14:16
Profimedia
VOYO logo

Nogometaš Cardiffa i jedna od apsolutnih ikona drugog razreda engleskog nogometa, Champioshipa, Bjelokošćanin Sol Bamba obolio je od raka limfoma. Teška bolest dijagnosticirana mu je u ponedjeljak i odmah je krenuo s kemoterapijom.

Branič i reprezentativac Obale Bjelokosti ima punu podršku svog matičnog kluba Cardiffa koji je javnost i obavijestio o svemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Cardiff City's Ivorian defender Sol Bamba (L) and Cardiff City's English midfielder Kadeem Harris (R) react at the end of the English Premier League football match between Arsenal and Cardiff City at the Emirates Stadium in London on January 29, 2019.,Image: 411146229, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no

"Tužni smo što vas moramo obavijestiti da je Sol Bamba bolestan i da mu je dijagnosticiran Non-Hodgkinov limfom. Uz svu podršku našeg liječničkog tima, Sol je odmah krenuo s kemoterapijom", poručili su iz kluba.

Bamba je, inače, u karijeri igrao za brojne velike klubove, poput PSG-a, Leicestera, Palerma, Leedsa, a u Cardiffu je od 2016. godine. Za reprezentaciju igra od 2008. godine, a nastupio je 46 puta i postigao je jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo