Uzdrmana Furija: 'To je veliki gubitak za nas!'

9.5.2012.
17:46
VOYO logo

Branič Barcelone Carles Puyol je u srijedu potvrdio da zbog ozljede i operacije koljena mora pauzirati šest tjedana zbog čega će propustiti EURO 2012. godine.

"Razgovarao sam s njim u utorak, uzrujan je, no razumije da mora napraviti pauzu. Slažem se s izbornikom Vicenteom del Bosqueom da je ovo ozbiljan gubitak za nas i to ne samo na terenu, već i u svlačionici. On je jedan od kapetana, zajedno s Xavijem i sa mnom", izjavio je Casillas, koji smatra da Španjolska i bez Puyola može do naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo osvojiti turnir, iako nas čeka vrlo jaka konkurencija. Kao najveće prijetnje vidim Njemačku i Nizozemsku", izjavio je Casillas, a Puyol dodao da ovo nije njegov oproštaj od reprezentacije.

"Želim se oprostiti na terenu, a ne u operacijskoj dvorani. Veselio sam se svojoj stotoj utakmici za reprezentaciju na EURU, no vrlo je malo vremena do njega i nemoguće je oporaviti se do tada. No, takve stvari se događaju, iako je sada baš nezgodan trenutak", izjavio je Puyol koji je za Španjolce debitirao 2000. godine u prijateljskoj utakmici protiv Nizozemske i do sada upisao 99 nastupa u nacionalnom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201104110410004-EURO 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo