Casillas objavio kako će odgovoriti Mourinhu

'Želim pokazati samome sebi u ovim najtežim trenucima da sam vrijedan ove profesije, za koju sam trenirao od četvrte godine života. Moram napredovati i biti još bolji.

11.1.2013.
8:27
VOYO logo

"Moram napornije trenirati, stisnuti zube i pokazati mom treneru Joseu Mourinhu da je bio u krivu. Ovakve pojave, kakva se meni dogodila, ponekad i nisu loše. Takve stvari čine vas još jačima", rekao je Iker Casillas, živuća legenda kluba, koji je proteklih dana prvi puta u zadnjih 10 godina osjetilo kako je pratiti utakmice s klupe, a da nije bio ozlijeđen ili na poštedi.

Dogodilo se to u zadnje dvije prvenstvene utakmice. Prvo u zadnjoj kalendarskoj utakmici u prošloj godini, na gostovanju kod Malage i porazu Real Madrida 3:2, a onda i u domaćem ogledu protiv Real Sociedada, u kojem je Kraljevski klub slavio sa 4:3, iako je već od 6. minute igrao bez isključenog vratara Antonija Adana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim izazove. Želim pokazati samome sebi u ovim najtežim trenucima da sam vrijedan ove profesije, za koju sam trenirao od četvrte godine života. Moram napredovati i biti još bolji. Moram još napornije raditi i trenirati kako bih mogao dokazati da sam sposoban vratiti se u momčad i vratiti izgubljeno povjerenje. Morate izvući pozitivne stvari iz toga. Moram žestoko trenirati i držati jezik za zubima!", kazao je Casillas koji je zahvalio tribinama na podršci.

"Zahvalan sam navijačima na podršci koju su mi uvijek iskazivali. Ja sam pod svjetlima reflektora od 17. godine i uvijek sam želio da navijači budu ponosni na mene. Osjećam se počašćen kada mi plješću i skandiraju moje ime."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Reala je progovorio i o Mourinhovim tvrdnjama da je vjerovao kako je nedodirljiv…

"Ne živcira me to, jer dolazi od čovjeka koji je zadužen za vođenje momčadi. Ja moram još više i kvalitetnije trenirati. Borim se samo sa sobom, moram se bolje pripremiti i vratiti trenerovo povjerenje. Mourinho mi nikada nije govorio da ću braniti, pa nije trebao razgovarati sa mnom i kada nisam branio. Osim toga, Antonio Adan je odličan golman, krasan čovjek i prijatelj. Interes momčadi je važniji od mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casillas je prokomentirao i odbijanje kapetanske vrpce od Cristiana Ronalda u ogledu protiv Real Sociedada.

"Igrač koji krene u utakmicu kao kapetan treba i završiti utakmicu kao kapetan. Zato sam odbio. Usto, Cristiano je u briljantnoj formi u zadnje vrijeme i njemu je dobro došlo nošenje vrpce."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo