IGRAČI HAJDUKA ODRŽALI SASTANAK S TORCIDOM: / Dva dan nakon sramotnog incidenta navijači poslali jasnu poruku Bijelima

Image
Foto: Pixell

Odnos Torcide i igrača zakomplicirao se nakon napada poslije derbija.

25.4.2018.
17:02
Pixell
VOYO logo

Dva dana nakon što je Marko Futacs dobio udarac nogom u glavu Hajdukovi igrači inicirali su sastanak s predstavnicima Torcide. Kako javlja Dalmatinski portal na Poljudu su sa sedmoricom navijača, među kojima su bili predsjednik i tajnik Kluba navijača, Željko Mamić i Toni Baletić, porazgovarali Zoran Nižić, Mijo Caktaš, Josip Radošević i Savvas Gentsoglou.

Tema je bila ukupan odnos. Naime, tijekom sezone podrška s tribine nije bila uvijek jednaka te se išlo iz jedne krajnosti u drugu. Od podrške do vrijeđanja. Iako je Torcida u posljednje vrijeme naklonjena igračima te su im skandirali i poslije poraza od Dinama, ipak je došlo do incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici Torcide, piše Dalmatinski portal, na sastanku su poručili da je tu bila riječ o izdvojenom incidentu i spletu okolnosti te da igrači nemaju razloga osjećati nelagodu i strah. To su im i pokazali reakcijom nakon poraza u derbiju.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

31.03.2018., gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 27. kolo, HNK Hajduk Split - HNK Rijeka. Torcida je odala pocast Zanu Ojdanicu, bivsem vodji i dugogodisnjem clanu Hajdukove navijacke skupine koji je preminuo prilikom skoka padobranom 2. travnja prije dvije godine. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Savvas, koji je bio u društvu Saida, Futacsa, Memolle i Hamza kada se dogodio incident, rekao je da razumije temperament u kojem nije uputno šetati jutro polije poraza gradom te je dobio potvrdu da se ne radi o ničemu većem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je zaključeno da je najbitnije zajedno graditi budućnost i napraviti sve da Hajduk s trofejem završi sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo