IGRAČI DINAMA NISU HTJELI PRED NOVINARE: / 'Žalosno je ovo što radimo, tragedija... Ne uzmemo li naslov, izdajice smo i lažovi'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Žalosno je ovo što radimo, ovo je tragično i nema smisla'

8.5.2018.
21:57
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u utorak protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj u potpunosti podbacio! Zaključak i točka na i ove utakmice 34. kola HNL-a u kojoj jsu modri u prvom dijelu bili izgubljeni, posebno ih nije bilo prvih 15 minuta unutar kojeg su dobili dva gola Radonjića i Krstanovića.

SENZACIJA U KRANJČEVIĆEVOJ: Lokomotiva razbila Dinamo i pokvarila mu proslavu naslova prvaka države

Tako su se dinamovci sami pokvarili proslavu naslova. Tri boda koliko Dinamu i matematički osigurava novu titulu u HNL-u propustio je un duelu s, ruku na srce, odličnu Lokomotivu koja se do kraja borila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festival promašaja modrih i talent lokosa

Bio je to festival promašaja modrih i talent lokosa. Stoga niti ne čudi što većina nogometaša Dinama nije željela pred novinare, to su učinila tek dvojica Mario Gavranović i Arijan Ademi, javlja Goal.com.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OVA SLIKA GOVORI VIŠE NEGO TISUĆU RIJEČI: Nikola Jurčević nije znao što ga je pogodilo

Image

OVA SLIKA GOVORI VIŠE NEGO TISUĆU RIJEČI: Nikola Jurčević nije znao što ga je pogodilo

"Teško je sada pričati, prvo poluvrijeme nismo dobro ušli u utakmicu, to je bilo katastrofalno. Bolje smo ušli u nastavak, ali nismo zaslužili niti bod danas. Počeli smo igrati tek nakon drugog gola, ali to je nedovoljno. Danas ne možemo biti zadovoljni igrom, nismo zaslužili ništa. Moramo zaboraviti ono što je bilo i čiste glave završiti ono što želimo", rekao je Gavranović.

Poslije njega na red je stigao i Arijan Ademi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

08.05.2018., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

"Kad ćemo osvojiti naslov? Ma nemam pojma, kratko je kazao Ademi pa nastavio:

'Uvijek ponavljamo isto, uvijek ista stvar'

"Žalosno je ovo što radimo, ovo je tragično i nema smisla. Uvijek ponavljamo isto, uvijek ista stvar. I uvijek loše uđemo u utakmicu prvih 20 minuta, pa onda napadamo, pa i promašujemo, ma sve uvijek isto. Stvarno nemam pojma šta se dešava."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ademi je nastavio...

"Pričali smo otvoreno u svlačionici, gledamo u čemu je problem. I sami ne znamo. Složili smo se kako ćemo stisnuti glave, razmontirati Rudeša i osvojiti taj naslov. A ako to ne napravimo, onda smo izdajice, onda lažemo jedan drugoga u oči", završio je Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propustili prvu od tri meč lopte

Nogometaši zagrebačkog Dinama propustili su prvu od tri meč lopte za osvajanje naslova prvaka, nakon što su u susretu 34. kola na gostovanju izgubili od Lokomotive 1-3. 'Modrima' za promociju u prvaka trebaju tri boda u zadnja tri kola, no prvu priliku su propustili. Preostaju im još dvije prilike, susreti protiv Rudeša i Intera.

Golove za Lokomotivu zabili su Dejan Radonjić (4), Ivan Krstanović (13) i Ivan Šunjić (90+3), dok je pogodak za goste zabio Hillel El Arbi Soudani (66-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo