Igrači Barçe se obračunali s Cristianom Ronaldom!

Čini se da svaku priliku koju imaju igrači Barcelone koriste za obračun s najboljim igračem najljućeg suparnika iz Madrida.

26.5.2011.
10:30
VOYO logo

S druge strane, treneru Barcelone Pepu Guardioli je posljednjih dana najvažnija emisija bila Vremenska prognoza. Kada je shvatio da se vulkanska prašina s Islanda sasvim približila Londonu, naredio je polazak.

I tako je Barcelona dva dana prije planiranog roka osvanula u britanskoj metropoli, odnosno u 'neprijateljskom' okruženju. Sve neutralne ulaznice pokupovali su navijači Manchestera i nema sumnje da će Wembley biti pravi domaćinski teren za Crvene vragove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se počelo pričati i o sucima. Iako UEFA još nije odredila kome će pripasti ta velika čast, igrači Manchestera su počeli stvarati pritisak na njega.

"Vjerujem da sudac neće nasjesti na provokacije Barceloninih igrača. Nažalost, oni imaju drukčiji mentalitet od nas, mi uvijek poštujemo fair-play. Barçini igrači često rade neke stvari na terenu i raspravljaju više nego što bi trebalo, ali nećemo dopustiti da nas to isprovocira", poručio je kapetan Uniteda Nemanja Vidić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci se zasad ne zamaraju sucem, ali su zato druženje s novinarima iskoristili za još jedan obračun s Cristianom Ronaldom, najboljim nogometašem ljutog rivala Reala.

"Ne znam je li to zbog Ronalda, ali Manchester sada na terenu izgleda kao momčad", bio je blag Xavi, no Dani Alves je zato raspalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov odlazak ih je oslobodio. Momčad Manchestera je mnogo nepredvidljivija od one u kojoj je igrao Ronaldo. Bit će nam mnogo teže nego u finalu prije dvije godine", zaključio je Brazilac koji Portugalca ne voli baš previše.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105220033006 arti-201105200300006 arti-201105160106006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo