Bivši Vatreni prebrodio obiteljsku tragediju

Hrvatski nogometaš Igor Budan uspio se othrvati obiteljskoj tragediji, smrti kćeri Amber, te nastaviti svoju igračku karijeru. U prvom nastupu odmah je zabio gol.

14.8.2012.
8:01
VOYO logo

Mario Mandžukić odigrao je vrhunsku utakmicu za Bayern protiv Borussije, ali bivši Vatreni zasjenio je Mandžu. Igor Budan vratio se na nogometni travnjak i odmah zabio gol. Palermo je slavio s 4-1, a Riječanin je bio strijelac posljednjeg pogotka, u 39. minuti drugog poluvremena.

Podsjetimo, prije mjesec dana njegova je dvogodišnja kćer preminula od meningitisa, a hrvatski napadač je više tjedana dvojio ima li snage uopće nastaviti nogometnu karijeru. Uz veliku podršku obitelji, trenera i suigrača ipak nije odustao. I zato je za njega lob vratara Parme nešto više od običnog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam sretan zbog pogotka i zahvaljujem navijačima na podršci. Moj nogometni put mora ići dalje, a nosit će me osmijeh moje kćeri", istaknuo je 32-godišnji Budan koji je karijeru započeo u Rijeci, a predsjednik Palerma Maurizio Zamparini je dodao: "Bio sam u svlačionici kako bih pružio podršku Igoru. Bilo je lijepo vidjeti kako je stadion bio sretan zbog njegova gola. Njegova bol nikad neće nestati, ali možda ga je Amber nosila do pogotka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo